Menu

„Jak získávat nové klienty“

Kurz “Jak získávat nové klienty a nebýt u toho odmítán”

Nenechte si ujít jarní workshop pro finanční poradce "Jak získat nové klienty a nebýt u toho odmítán."
Místo: Praha
Termín: Čtvrtek, 28.3. 2013
Počet míst je omezen, objednejte si kurz včas!

 

Kurz “Jak získávat nové klienty a nebýt u toho odmítán”

Živý kurz, na kterém se osobně setkáme a ze kterého si odnesete konkrétní návody, jak získávat nové obchody a vydělávat víc peněz. Setkáte se s poradci z různých firem  i z různých koutů ČR. V Praze a už za pár dnů!

Tak tento kurz si nenechte ujít, protože se nebude už nikdy opakovat. Ukážu Vám techniky, které nikdy v žádném jiném kurzu neuvidíte! Rozhodl jsem se, že na tomto kurzu odhalím moje kompletní know-how pro získávání nových klientů.

V hlavním programu jsou obchodní vychytávky pro finanční poradce. Doplňkový program jsem připravil společně s Václavem Krajňákem a bude o podnikání na internetu. Přečtěte si, o čem bude jednodenní kurz, který Vám může doslova změnit život!

Hlavní část kurzu je nabitá obchodními dovednostmi pro finanční poradce:

Tři zlaté techniky jak získat nové klienty bez neustálého odmítání:

1. Jaká slova používají úspěšní poradci

Dostanete do rukou návod, jak správně oslovovat nové zákazníky. Lidé jsou zahlcení informacemi a tunami nabídek. Nemají čas a nedají vám svůj čas jen tak! To, co rozhodne, jestli si je okamžitě získáte, je vaše KOMUNIKACE - slova, která používáte. Styl, jakým mluvíte k lidem, buďto pohřbí Vaše obchodní příležitosti zaživa, nebo napumpuje Váš bankovní účet k prasknutí.

Z kurzu odjedete s natrénovanou obchodní technikou, která Vám bude otevírat dveře. Tuto techniku jsem několik let úspěšně používal k otevírání dveří u nových klientů. Na tréninku si vytvoříte obchodní "rýhu v paměti", kterou už nikdy neztratíte.

2. Jak být klienty vnímán jako EXPERT

Lidé hledají  EXPERTY! Profíky, kterým věří, že vyřeší jejich problém. Nechtějí se potkávat s poradci, kteří jim budou něco vnucovat. Chtějí EXPERTY, kteří věří. Budete to VY, nebo někdo jiný? Naučíte se obchodní techniku, která Vám bude otevírat dveře!

3. Jak napsat e-mail, který Vám domluví schůzky na každý den

Umíte si představit, že napíšete skvělý prodejní e-mail, rozešlete ho a najednou se vám ze všech stran začnou sypat peníze, i když zrovna trávíte čas na dovolené?

Naučíte se psát e-maily, které z lidí, jež dneska neznáte, “vyrobí” nadšené klienty!

Objednejte si kurz včas kliknutím zde a získejte speciální cenu!

 Doplňková část kurzu bude o podnikání na internetu:

Pět klíčů k pasivnímu příjmu z internetu.

Vedle svého příjmu z poskytování finančních služeb můžete během pár dnů nastartovat pasivní příjem z internetu v řádech desítek tisíc měsíčně. A v odpoledním bloku se dozvíte, jak na to. S Václavem Krajňákem Vám představíme pět klíčů k nastartování druhého pasivního příjmu. 

1. Parnerské programy na internetu 

V angličtině se tomu říká affiliate a v USA je to legitimní živnost statisíců lidí. U nás se tento byznys teprve začíná rozjíždět. A Vy se dozvíte, jak si tím vytvořit druhý pasivní příjem.

2.Tajné triky marketingových milionářů

Václav Krajňák je specialistou na digitální marketing a ukáže Vám techniky úspěšných podnikatelů v digitálním marketingu. A všechno pěkně “po lopatě”. Stačí to jenom vzít a začít používat

3. Jak si vytvořit zlatý důl - databázi s tisícovkami e-mailů

Databáze e-mailů je něco, jako když jste majitelem fronty lidí před obchoďákem. Když budete mít ve frontě deset lidí, tak se toho moc nestane. Když jich tam budete  mít tisíce, tak si prostě někdo z nich od Vás koupí. Platí tady zákon velkých čísel. Společně s Václavem Vám ukážeme, jak mít během pár týdnů ve svojí frontě tisíce mailů. Taky Vám povím, jak jsem letos v únoru během jedné hodiny získal přes pět stovek nových mailů díky jedné fotce na facebooku.

4. Nové příležitosti na internetu

V digitálním světě se vše vyvíjí rychlostí blesku. Ukáži Vám dvě obchodní příležitosti na internetu, o kterých dnes ještě moc lidí neví. Budete mezi prvními, kteří se o nich dozví. Dostanete k tomu návod, jak udělat pár jednoduchých sdělení třeba na svém facebooku a vydělat na tom.

5. Emoční smršť = bouřková průtrž, která zaplaví Vaše konto k prasknutí!

Nejúspěšnější marketéři na internetu vytvářejí obsah, který je jim blízký. Představte si, že Váš koníček se stane Vaší obživou. Když se spojí Vaše vášeň s uměním jí prodat, vznikne Vám z toho automat na peníze. Spojíte svou práci a zábavu a každý den pro Vás bude malým zázrakem.

Tento kurz se nebude víckrát opakovat a přinese Vám know -how, které jsme s Václavem vykoupili potem, časem, penězi a málem nás to stálo i život...o tom Vám něco taky povíme . Třeba o pauze na oběd nebo u kávy po skončení kurzu.

No a nejen proto není tento kurz pro všechny a nikdy nebude on-line . A samozřejmě není zadarmo. A protože je nutné si občas dělat radost, tak mám připraven speciální bonus. Objednejte si kurz mezi prvními a získejte jej za speciální cenu!

Cena kurzu je 4.900,- Kč

Objednejte si mezi prvními a získejte speciální cenu:

Pokud si kurz objednáte do pondělí, 11.3., získáte jej za speciální cenu 2.900,-Kč

Pokud si kurz objednáte do pátku, 15.3., získáte jej za speciální cenu 3.900,-Kč

 

Místo konání: Praha

( Bude to nějaký hotel na okraji Prahy a přesnou adresu upřesním po uzávěrce přihlášek )

Termín: čtvrtek, 28.3. od 9.00 do 17.00

Objednejte si kurz v eshopu kliknutím zde

 

P.S.: Z kurzu odjedete s natrénovanou jedničnou obchodní technikou, která Vám hned druhý den přinese nové obchody. Budete jí mít natrénovanou tak, že jí už nikdy nezapomente.

 

Těším se na Vás, Pavel Fara