Ochrana osobních údajů | Pavel Fara
Menu

Ochrana osobních údajů

Děkuji Vám za návštěvu mého webu a za Vaši důvěru. Ochranu osobních údajů považuji za důležitou věc a velmi mi záleží a tom, aby nevznikla žádná pochybnost o jejich užití. Budete-li mít jakékoliv pochybnosti o bezpečnosti Vašich osobních údajů, napište mi, prosím, na e-mail pavelfara@pavelfara.cz

Prohlášení o ochraně osobních údajů:

  1. Provozovatelem stránek www.pavelfara.cz je společnost Pireus s.r.o., se sídlem Litohlavská 89, 337 01 Rokycany, IČ: 64830900,  provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00033429
  2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.
  3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.
  4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme tyto osobní údaje:

jméno, příjmení, e-mailová adresa, fotografie, fakturační údaje

Jak s osobními údaji nakládáme

  1. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele
  2. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel webu Pireus s.r.o.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedoupuštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu pireus@pireus.cz.